Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Hieronta Santelipuu

Verkkosivustomme osoite on: hierontasantelipuu.net

Rekisterinpitäjä

Yrityksen nimi: Hieronta Santelipuu
Osoite: Parolantie 1 A 34, 13130 Hämeenlinna

Sähköposti: hierontasantelipuu@gmail.com

Puhelinnumero: 044 236 4473

Y-tunnus: 2765820-8

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Evästeet ja analytiikka

Sivustolla ei ole käytössä evästeitä palveluiden kohdentamiseksi. Käytämme WordPress-julkaisujärjestelmän omia analytiikkatyökaluja keräämään kävijöiden käyttäytymisestä anonyymia tietoa, josta ei voida tunnistaa koskaan henkilötietoja.

Asiakasrekisteri

Keräämme asiakkaista rekisteriä, jotta voimme palvella työssämme mahdollisimman hyvin. Asiakarekisteri on fyysinen kansio, joka sisältää asiakkaan itse täyttämän alkuhaastattelulomakkeen sekä käyntien yhteydessä päivitettävät tiedot. Asiakasrekisterin tiedoissa ovat:

  • Henkilö- ja yhteystiedot
  • Oleelliset terveystiedot
  • Käyntien päivämäärät
  • Asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten käyntien yhteydessä kirjattavat palveluiden kuvailutiedot (yl. latinaksi), laskutus- ja maksutiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot
  • Luvat ja suostumukset
  • Muut mahdolliset käyttäjän antamat tiedot, joita tarvitsemme tietosuojalausekkeessa määriteltyihin tarkoituksiin

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Asiakasrekisteriimme kerätyt tiedot säilytetään lähtökohtaisesti 10 vuotta viimeisimmästä käynnistä, tai kunnes pyydät poistamaan rekisteritietosi tai osan niistä. Otathan huomioon, että tietojen poisto vaikuttaa palvelumahdollisuuksiimme.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Kaikilla asiakkaillamme on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse tai hoitokäyntisi yhteydessä. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Tietosi ovat meillä suojassa, emmekä milloinkaan ilmoita niitä kolmansille osapuolille, ellei palvelun onnistuminen tai viranomaisvelvoitteet edellytä sitä.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Tallennamme henkilökohtaiset tietosi lukittavaan fyysiseen tilaan, jolloin vain valtuutetut henkilöt voivat käyttää tietoja.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Tiedotamme asiakkaan ensikäynnillä sekä tarvittaessa myöhemmin toimialaan mahdollisesti kuuluvista lainsäädännön pykälistä, joilla on merkitystä asiakkaan henkilötietojen käsittelyn suhteen.

Avaa Whatsapp tästä
Hei, ota yhteyttä Whatsappilla. T. Sami Immonen