Voice massage helpottaa äänen­tuottoa ja rentouttaa niska-hartia­seudun jännitys­tiloja

Voice massage on äänentuottoon ja siihen läheisesti liittyvien lihasten rentouttamista klassisen hieronnan otteilla. Hoidon kohteena on ylävartalon, rintakehän, kaulan ja kasvojen alueen lihakset. Hieronta kohdistuu syvätason lihaksiin ja lihasryhmiin. Tavoitteena on vapauttaa lihakset jännitystiloista, jotka häiritsevät äänentuotonalueen lihasten tasapainoista toimintaa. Menetelmän mukainen hieronta auttaa hengityslihasten elastisuuden säilymistä sekä luisen rintakehän avautumista kokonaisvaltaisesti.

Voice massage sopii kaikille ääniammattilaisille ja puhetyöläisille. Myös toimisto- ja päätetyötä tekevät saattavat saada apua kiputiloihin, jotka johtuvat niska- hartiaseudun lihasten jännitys- ja epätasapainotilasta. Se helpottaa astmaatikkojen ja allergikkojen hengitysfunktiota ja myös poistaa purentalihasten toimintahäiriön aiheuttamia jännitystiloja leukojen alueella.

Voice-Massage-hieronta-Santelipuu-Hämeenlinna

Ethän tule hoitoon sairaana. Jos olet raskaana, huomioithan, että pitkälle edennyt raskaus estää vatsallaan olon. Purennan hoito onnistuu myös tällöin, sillä siinä asiakas on selinmakuulla.

Avaa Whatsapp tästä
Hei, ota yhteyttä Whatsappilla. T. Sami Immonen